Latest Expert Exchange Queries
sitemapHome | Registration | Job Portal for CA's | Expert Exchange | Currency Converter | Post Matrimonial Ads | Post Property Ads
 
 
News shortcuts: From the Courts | News Headlines | VAT (Value Added Tax) | Service Tax | Sales Tax | Placements & Empanelment | Various Acts & Rules | Latest Circulars | New Forms | Forex | Auditing | Direct Tax | Customs and Excise | ICAI | Corporate Law | Markets | Students | General | Indirect Tax | Mergers and Acquisitions | Continuing Prof. Edu. | Budget Extravaganza | Transfer Pricing
 
 
 
 
Popular Search: empanelment :: VAT Audit :: VAT RATES :: ARTICLES ON INPUT TAX CREDIT IN VAT :: form 3cd :: Central Excise rule to resale the machines to a new company :: TAX RATES - GOODS TAXABLE @ 4% :: cpt :: ACCOUNTING STANDARD :: list of goods taxed at 4% :: ICAI offer Get Windows 7,Office 2010 in Rs.799 Taxes :: ACCOUNTING STANDARDS :: articles on VAT and GST in India :: due date for vat payment :: TDS
 
 
News Headlines »
 Directions under section 119 of the Income-tax Act, 1961
 Securities excluded from GST ambit in revised Bill
 GST dilemma: Hope fades for new tax regime
 5nance.com launches tax investment platform
 Is government tapping your phone?
 Income tax department to use analytics to look for discrepancies in bank accounts
 GST Council fails to break deadlock over indirect tax regime, next meet on Dec 11 and 12 to hammer out differences
 Invoking Writ Jurisdiction For Income Tax Matters
 How to file income-tax returns online
 How Income Tax Returns Are Scrutinised
 All About New Income Disclosure Scheme to make Demonetisation successful

CCONPO is organizing RRC (14 CPE hrs.) at Singhtali, Rishikesh from 30.11.2012 to 02.12.2012.
November, 30th 2012
             First RRC of Dehradun Branch of CIRC of ICAI
   November 30th, December 1st and 2nd 2012 at Singhtali near Rishikesh

                             Programme Schedule for November 30, 2012

Time                                             Activity                                         Duration

        7:30   Departure from Dehradun                                                         120 mins
        9:30   Arrival at Singhtali
        9:35   Check-in at Resort                                                              45 mins
                                                                                            
       10:15   Breakfast                                                                       45 mins
       10:30   Inagural
               Group Discussion on Formation and Assessment of Trusts and AOP other than
       11:00   Trusts                                                                          45 mins
               Paper Writer - CA Ashok Seth

       11:45   Tea Break                                                                       15 mins

               Technical Session on Formation and Assessment of Trusts and AOP other than
       12:00   Trusts                                                                          120 mins
               Speaker - CA Ashok Seth, Practising in Lucknow since 1975 and is an eminent
               speaker on Direct Taxes and Accounting Standards

        2:00   Lunch Break                                                                     30 mins

        2:30   Presentation on Co-operatives and NPO Sector by the CCONPO, ICAI                30 mins

        3:00   Tea Break                                                                       15 mins

        3:15   Technical Session on Formation and Audit of Co-operatives                       135 mins
               Speaker - CA Ramesh Prabhu, Practising in Mumbai and has authored more than     Open
               60 Books on Cooperatives
            5:30   High Tea                                                                        30 mins

            6:00   Ganga Aarti on the banks of the Holy Ganga at the Resort followed by Bonfire,   150 mins
                   Country Music, Jokes, Games, Antakshari, etc.

            8:30   Dinner                                                                          180 mins
 




                                  Programme Schedule for December 1, 2012

    Time                                 Activity                                                      Duration

            8:30   Breakfast                                                                         60 mins

            9:30   Group Discussion on Penalties in Income Tax and Admisssibility of Evidence        45 mins
                   Paper Writer - Dr Rakesh Gupta

           10:15   Tea Break                                                                         15 mins

           10:30   Technical Session on Penalties in Income Tax and Admisssibility of Evidence       120 mins
                   Speaker - Dr Rakesh Gupta, ex-member ITAT, Delhi and eminent Supreme Court
                   lawyer

           12:30   Open House with Dr. Rakesh Gupta on real life problems in Income Tax faced in     60 mins
                   practice

            1:30   Lunch Break                                                                       30 mins

            2:00   Group Discussion on Cenvat Credit in Service Tax                                  45 mins
                   Paper Writer - CS V S Datey
            2:45   Tea Break                                                                         15 mins
            3:00   Technical Session on Cenvat Credit in Service Tax                                 120 mins
                   Speaker - CS V S Datey, practising in Pune and has authored many books on IDT
    5:00    High Tea                                                                         30 mins
    5:30    Free Time                                                                        90 mins
    7:00    Light Music and Ghazals on the terrace lawns of the Resort                       90 mins
            (suggestions invited for more activities)
    8:30    Dinner                                                                           180 mins
 

                           Programme Schedule for December 2, 2012

    Time                       Activity                                                    Duration

     8:30   Breakfast                                                            60 mins

            Technical Session on Accounting and Taxation of Real Estate
     9:30   Transactions                                                         120 mins
            Speaker - CA Verendra Kalra, practising in Dehradun and an eminent
            speaker on Audit and Taxation
    11:30   Tea Break                                                            15 mins
    11:45   River Rafting                                                        120 mins
     2:30   Lunch at Chotiwala, Rishikesh                                        30 mins
     3:00   Departure for Sweet Homes                                            120 mins
 



                                                                                                                       14
            DEHRA DUN BRANCH OF CENTRAL INDIA REGIONAL COUNCIL OF                                                    HOURS
               THE INSTITUTE OF CHARTERED ACCOUNTANTS OF INDIA                                                        CPE
      (ICAI Bhawan, "Shikhar", 15 ­ Subhash Road Opp. Income Tax Office), Dehra Dun ­ 248 001 (U.K) (Tel: 2714232)   CREDIT
                REGISTRATION FORM FOR RRC AT SINGHTALI, RISHIKESH
 ORGANIZED BY COMMITTEE FOR COOPERATIVES & NPO SECTORS, ICAI &
         HOSTED BY DEHRADUN BRANCH OF CIRC OF ICAI
                 (USE CAPITAL LETTERS AND BLACK INK BALL POINT PEN)

Name: _________________________________________________________
Membership Number :_____________________________________________
Address: _______________________________________________________
Phone: Resi ____________________Mob ___________________________
E- Mail id: _____________________________________________________

I shall abide by the rules and regulations of the Dehra Dun Branch of CIRC of ICAI and the Institute of
Chartered Accountants of India as applicable to the Residential Refresher Course


(__________________)
Signature of Member

Course Fee Rs 7,500/- (Rupees Seven Thousand Five Hundred Only) to be paid vide Pay Order /
Demand Draft in favour of DEHRADUN BRANCH OF CIRC OF ICAI.

For Office use only: (To be filled in by participant)

Mem. No _______________________
Details of Receipt of Fee :                            Amount Rs _____________________________
P.O. / D. D. No _________________                      Dated : _______________________________
Drawn on ______________________

Signature of Co-ordinator : _______________________________________________________
Date of receipt : _______________________________________________________________

For details contact :

CA. Ravi Maheshwari ­ Chairman Dehradun Branch                                                +91-9412059532
CA. Akhil Saklani ­ Chairman RRC                                                              +91-9897895935
CA. Sanjeev Goel ­ Secretary RRC                                                              +91-9897028696
CA. Sanjay Gupta ­ Treasurer RRC                                                              +91-9412059094
CA. Ajay Khattak ­ Coordinator RRC                                                            +91-9837080271


Received Rs.7,500/-(Rupees Seven Thousand Five Hundred Only) vide Pay Order / Demand

Draft no. ____________ dated ____________ for RRC 2012 from Mr/Ms.________________,

having Membership No. _________



Date :                                                                                        Authorised Signatory
 
 
Home | About Us | Terms and Conditions | Contact Us
Copyright 2016 CAinINDIA All Right Reserved.
Designed and Developed by Binarysoft Technologies Pvt. Ltd.
Binarysoft Technologies - Our Portfolio

Transfer Pricing | International Taxation | Business Consulting | Corporate Compliance and Consulting | Assurance and Risk Advisory | Indirect Taxes | Direct Taxes | Transaction Advisory | Regular Compliance and Reporting | Tax Assessments | International Taxation Advisory | Capital Structuring | Withholding tax advisory | Expatriate Tax Reporting | Litigation | Badges | Club Badges | Seals | Military Insignias | Emblems | Family Crest | Software Development India | Software Development Company | SEO Company | Web Application Development | MLM Software | MLM Solutions